De babykamer in dierenthema inrichten? Lees deze tips!

Ik heb wat top tips om een kinderkamer of babykamer in dierenthema inrichten. Van zachte vloerkleden tot stoere accessoires voor aan de muur. 

Mag je binnenkort aan de slag in een baby- of kinderkamer en de babykamer in dierenthema inrichten? Vind je het gewoon leuk om te neuzen tussen wat interieurtips? Dan zit je hier goed! Ik heb namelijk een aantal top tips om een kinderkamer of babykamer in dierenthema in te richten. Van zachte vloerkleden, schattige muisjesvrienden tot stoere accessoires voor aan de muur.

Biologisch lamswol van Sew Heart felt

De producten van Sew Heart Felt zijn handgemaakt en van biologisch lamswol. Dit levert unieke producten op van een prachtig kwaliteit.

Dierenvloerkleden

Een vloerkleed vind ik een onmisbaar item in een kinderkamer. Het brengt niet alleen sfeer en warmte, ze spelen er ook echt graag op. Zoals de vilten dierenvloerkleden van Sew Heart Felt. Leuk detail: elk dierenvloerkleed heeft een eigen naam. Zo zijn er Billie de Das, Eric de Olifant, Leopold de Leeuw en Ping de Panda. Liever geen product van wol? Kijk dan hier voor een kindervloerkleed in dierenthema.

Dierenkoppen

Dierenkoppen aan de muur klinkt niet alleen oudbollig, maar ook luguber. De huidige exemplaren zijn gelukkig juist te lief en hartstikke trendy. Sew Heart Felt heeft niet alleen moois voor op de vloer, maar ook toffe items voor aan de muur waaronder een kop van een unicorn, das, ezel en pauw. Wat ik hier mooi aan vind, is dat het weer wat anders is dan de gebruikelijke leeuwen en olifanten (die ze overigens ook hebben).

Babykamer in dierenthema inrichten Zachte tapijten

Een andere topper voor op de vloer zijn de vloerkleden annex vermomming van Wild&Soft. Met deze dierenvloerkleden kunnen kinderen zich ook verkleden en helemaal opgaan in hun eigen spel. Laat je kind zich verkleden als een heuse dinosaurus, een magische eenhoorn of een gevaarlijke tijger. Na het spelen verandert het kostuum weer in een zacht tapijt. My Little Carpet is een fijn adresje voor onder andere de mooie kleden van Sew Heart Felt en Wild&Soft

Vrolijke dieren muurstickers

Een ander item waarmee je meteen de juiste stempel op de kamer kunt drukken, is een muursticker. Het Nederlandse merk DecoDeco heeft muurstickers gelanceerd met de vrolijke thema’s: Panda, Safari en Forest. Laat deze nu perfect zijn voor het dierenthema. De stickers worden als losse onderdelen geleverd, zodat je ze naar eigen inzicht kunt plakken. Je bepaalt hierdoor zelf hoe groot het geheel wordt. Als extra optie is er de mogelijkheid om de naam van je kindje toe te voegen. Afhankelijk van de gekozen sticker zal een panda of aapje de naam vasthouden.

Ik heb wat top tips om een kinderkamer of babykamer in dierenthema inrichten. Van zachte vloerkleden tot stoere accessoires voor aan de muur. 

Hoewel het muurstickers zijn, kun je ze op elk vlakke ondergrond plakken zoals ramen, deuren en meubels. Een toffe manier om het thema terug te laten komen en eenheid te creëren. Voor een perfect resultaat wordt er gebruik gemaakt van een mooie matte premium kwaliteit folie en inkt met het Greenguard keurmerk. Dit houdt in dat er geen giftige stoffen vrijkomen en de stickers zelfs in ziekenhuizen geplakt zou mogen worden.

Babykamer in dierenthema inrichten: Dierenvriendjes!

Het Deense merk Maileg heeft een collectie met knuffels en meubeltjes waarmee kinderen hun eigen wereld kunnen creëren. Ik ben hartstikke fan van die kleine schattige wezentjes. Knuffels die wèl leuk zijn. Het bekende konijnenfamilie kreeg al gauw gezelschap van hazen, wolven, uilen en natuurlijk de muizen. De muisjes en hun schattige luciferhuisjes. Sinds kort hebben de muisjes hun intrek genomen in een muizen boekhuis. Een poppenhuis in de vorm van een voorleesboek voor de kleinste Maileg knuffelvriendjes. Het staat niet alleen prachtig op een kinderkamer, het is ook superleuk om mee te spelen.

Ik heb wat top tips om een kinderkamer of babykamer in dierenthema inrichten. Van zachte vloerkleden tot stoere accessoires voor aan de muur. 

Babykamer in dierenthema inrichten

Hoewel deze items niet allemaal bij elkaar passen, zijn het stuk voor stuk wel items die niet zouden misstaan in een babykamer met het thema dieren. Hopelijk geeft het inspiratie om samen met andere producten een mooi geheel te vormen.
••Op Evenonderons.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *