De Kippiepan: Ideaal voor op een verjaardagsfeest

Zoek je leuke hapjes voor op een verjaardagsfeest of borrel? De kippiepan is een super leuke snackpan voor op een feest, en voor jong en oud!

Onlangs vierden wij een mooi feestje: twee tieners in huis! Dat moest natuurlijk goed gevierd worden! Dat deden we dit weekend met een gezellig feest met alle vrienden en familie. Alleen deze keer besloten we het net wat anders aan te pakken als anders. In plaats van chips, snoep en andere zoetigheid besloten we voor hartig te gaan. Een keer wat andere snacks op tafel dus, en daarom regelden we een kippiepan.

Mijn tieners zijn, net als wij zelf trouwens, echte vleeseters. Het liefst zouden ze maar 1 schepje groente en aardappels eten en voor de rest een bord vol vlees. Doen we natuurlijk niet, maar het zegt wel iets over hoe graag ze vlees eten. Dus die kippiepan was zeker een schot in de roos.

Wat is een kippiepan

Het kan natuurlijk zo zijn dat je er nog nooit van gehoord hebt! Een kippiepan is een pan vol lekkere kiphapjes. Nu heb je echt enorm veel keuze. Je kunt bijvoorbeeld een pan voor kipkluifjes kiezen, maar je kunt ook voor een pan vol kipgehaktballetjes of voor een pan met kipsateetjes. De leukste kippiepannen vind ik die met verschillende soorten in één pan. Je kunt zelfs pannen kiezen met vijf verschillende hapjes!

De pannen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld een kippiepan voor 10 personen vanaf € 30,99, maar er zijn al pannen voor 4 personen en zelfs kippiepannen voor 30 personen! Wij kozen voor de Snackpan XL voor 10 personen die, als je het omrekent, nog geen 3 euro per persoon kost!

Zoek je leuke hapjes voor op een verjaardagsfeest of borrel? De kippiepan is een super leuke snackpan voor op een feest, en voor jong en oud!

Hoe werkt een kippiepan

Je kunt je kippiepan online bestellen. Hierbij geef je door op welke datum je hem wil ophalen bij een filiaal in je buurt (er zijn er meer dan 50 in Nederland). De hapjes in de kippiepan zijn allemaal gegaard: je hoeft ze alleen even thuis op te warmen.
Bij het ophalen van een kippiepan wordt € 15,- borg gerekend. Dit bedrag krijg je weer terug zodra je je pan in de winkel komt terugbrengen. Je kunt er ook voor kiezen om de pan thuis te houden, zodat je een volgende keer alleen de inhoud van een pan hoeft te bestellen en op te halen.
Het ophalen ging super snel en soepel: de pan stond al op ons te wachten en binnen enkele minuten waren we klaar.

Je kunt de hapjes na het ophalen in de Kippiewinkel vier dagen in de koelkast bewaren.

Zoek je leuke hapjes voor op een verjaardagsfeest of borrel? De kippiepan is een super leuke snackpan voor op een feest, en voor jong en oud!

Een groot succes!

Ons feestje hebben wij inmiddels gevierd en ik kan je vertellen dat de kippiepan een groot succes was! We hebben de hapjes verwarmd en de pan op een mooi plekje gezet in de huiskamer. Zo konden onze gasten zelf hun hapjes uit de pan pakken. Ook de kinderen vonden het geweldig om hun eigen hapjes te kiezen. Een groot succes, voor jong en oud!
••Op Evenonderons.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *